Прогноза за два дена по градове - Европа

Град17.08.201918.08.201919.08.2019
  Tmin / Tmax Време Tmin / Tmax Време Tmin / Tmax Време
Лондон 16 / 21 Значителна облачност с дъжд 15 / 21 Значителна облачност с дъжд 14 / 21 Променлива облачност
Париж 17 / 22 Значителна облачност с дъжд 16 / 21 Дъжд 13 / 22 Предимно слънчево
Брюксел 18 / 22 Значителна облачност с дъжд 15 / 21 Дъжд 13 / 21 Предимно слънчево
Мадрид 20 / 37 Слънчево/Ясно 20 / 37 Слънчево/Ясно 20 / 33 Значителна облачност
Стокхолм 15 / 21 Дъжд 16 / 21 Дъжд 12 / 21 Предимно слънчево
Берлин 13 / 25 Значителна облачност 16 / 25 Значителна облачност с дъжд 16 / 24 Значителна облачност
Варшава 13 / 25 Предимно слънчево 14 / 26 Предимно слънчево 16 / 27 Гръмотевични бури
Рим 21 / 32 Предимно слънчево 20 / 34 Слънчево/Ясно 22 / 34 Предимно слънчево
Прага 11 / 26 Променлива облачност 16 / 31 Предимно слънчево 17 / 25 Променлива облачност; възможно е да превали
Будапеща 15 / 27 Предимно слънчево 16 / 29 Слънчево/Ясно
Киев 14 / 23 Променлива облачност; възможно е да превали 15 / 24 Предимно слънчево 15 / 26 Променлива облачност
Москва 14 / 28 Значителна облачност с дъжд 16 / 19 Дъжд
Белград 16 / 28 Предимно слънчево 17 / 31 Предимно слънчево 20 / 34 Предимно слънчево
Букурещ 17 / 29 Предимно слънчево 15 / 30 Слънчево/Ясно 16 / 32 Предимно слънчево
Солун 21 / 32 Слънчево/Ясно 20 / 29 Слънчево/Ясно 21 / 30 Слънчево/Ясно
Атина 23 / 29 Слънчево/Ясно 21 / 30 Слънчево/Ясно 21 / 30 Слънчево/Ясно
Истанбул 21 / 28 Променлива облачност; възможно е да превали 20 / 29 Променлива облачност 20 / 28 Променлива облачност
Анкара 20 / 30 Променлива облачност 16 / 28 Предимно слънчево 14 / 27 Променлива облачност